Tag på storbyferie til populære London

En af verdens mest besøgte byer, London, har noget for enhver smag lige fra historie og kultur til god mad og gode tider. Så hvis du drømmer om en vaskeægte storbyferie, er London bestemt ikke et dårligt bud. Du kan booke din rejse til London gennem Spies lige her, der både sammensætter fly og hotel, så du er sikret den bedste pris, på din samlede rejse.

Fire gode grunde til at besøge London

 1. Kunst og kultur
  En utrættelig innovatør af kunst og kultur, London er en by med ideer og fantasi. Londonere har altid været voldsomt uafhængige tænkere og kritikere, men indtil for nylig var folk mistænkelige for alt, hvad de betragter avantgarde. Det er i fortiden nu, og byens kreative miljø er præget af en venstrefeltsindstilling, hvad enten det er teatralsk innovation, samtidskunst, banebrydende musik, skrivning, poesi, arkitektur eller design. Fødevarer er en anden kreativ arena, der er blevet en utrættelig besættelse i visse kredse.
 1. En fortælling om to byer
  London handler lige så meget om vidt åbne udsigter og landskabsflyvninger, da det er højdensitet, synspakket by udforskning. Det centrale London er hvor de største museer, gallerier og de fleste ikoniske seværdigheder samles, men besøg Hampstead Heath eller Queen Elizabeth Olympic Park for at komme lidt væk fra folkemængderne og nyd de åbne grønne områder. Du kan også rejse længere ud til Kew Gardens, Richmond eller Hampton Court Palace for smukke panoramaer af Riverside London efterfulgt af en pint på en stille pub.
 1. Tidsrejser
  Byens bygninger er slående milepæle i en unik og begærende biografi, og mange af dem – Tower of London, Westminster Abbey, Big Ben – er straks genkendelige landemærker. Der er mere end nok innovation (The Shard, Tate Modern-udvidelsen, den planlagte Garden Bridge), men det bringer aldrig Londons krydrede århundrederige fortælling ned. Arkitektonisk storhed stiger op omkring dig i West End, og charmerende pubber præger de historiske kvartaler, grønne forstæder og flodbredder.
 1. Mangfoldighed
  Denne by er dybt multikulturel, med en ud af tre udlændinge i London, der repræsenterer 270 nationaliteter og 300 sprog. Storbritannien kan have stemt for Brexit (selvom flertallet af londonere ikke gjorde det), men for tiden er London forblevet en af ​​verdens mest kosmopolitiske byer, og mangfoldigheden smitter af på dagligdagslivet, maden, musik og mode.

Book din rejse til den alsidige storby

Et mekka af forskellige kulturer, der smelter sammen samt den traditionelle storbyoplevelse, er hvad der præger London. Så hvis du interesserer dig for ikke alene den engelske kultur, men også mange andre kulturer, så er London helt sikkert stedet for dig. Book din rejse til London via Spies – de har mange lækre hoteller i de forskellige områder i byen.

Skriv et svar