Naturoplevelser venter i den tropiske storby Cairns

Cairns i Australien er måske ikke, hvad du normalt vil forbinde med en storby. Men, med dens knap 130.000 indbyggere, er den større end Aalborg. Hvad bedre er, at der venter utallige naturoplevelser lige uden for døren, når du tager på storbyferie i Cairns.

Selvom der er temmelig langt til Cairns fra Danmark, er det turen værd, når du først ankommer. Sæt gerne 14 dage af til ferie i byen, da der er så meget at opleve i nærheden!

Hvad kan du opleve i og omkring Cairns?

Great Barrier Reef

Great Barrier Reef er det helt store trækplaster for folk, der rejser til Cairns. Verdens største levende organisme findes lige i baghaven i Cairns, og er et must see, når du rejser til Cairns. Tag gerne på 2 snorkelture (eller dyreture, hvis du har modet), da det er en oplevelse for livet, og gerne skal opleves mere end én gang, mens du er afsted.

Udover at snorkle og dykke på revet, har du også mulighed for at springe i faldskærm udover revet samt komme på en helikoptertur, hvor du kan se det smukke rev oppefra. Det er et helt fantastisk syn, og er noget, du bør få ind i budgettet!

Kuranda og Barron Falls

Kun 20 minutters kørsel uden for Cairns ligger markedsbyen Kuranda og det imponerende vandfald, Barron Falls. I Kuranda kan du finde alt lige fra produkter lavet af krokodille til kænguru, kunst lavet af aboriginals til helt almindelige souvenirs som smykker, t-shirts og billeder.

Byen emmer af hygge og du kan nemt bruge en hel eftermiddag her. Desuden kan du også besøge en sommerfuglepark OG få taget et billede med en koala.

Husk enten at starte eller slutte turen til Kuranda med at se Barron Falls (som er gratis), da det er et imponerende vandfald!

Daintree og Cape Tribulation

Daintree Rainforest er verdens ældste tropiske regnskov, og har et af jordens største udvalg af planter og dyr. Regnskoven er på verdensarvslisten, og er et must see, når du rejser hele vejen til Cairns. Den er anslået til at være mere end 135 millioner år gammel!

Du kan se alt lige fra kænguruer, sommerfugle, cassowary’s, krokodiller, skildpadder, pungdyr og meget mere. Der er næsten ikke det dyreliv, du ikke kan se i Daintree Rainforest.

Ved Cape Tribulation mødes Great Barrier Reef og den tropiske regnskov. Det er faktisk det eneste sted i hele verden hvor to verdensarvsområder mødes, og er derfor en helt speciel oplevelse. Landskabet er helt fantastisk – og som en bonus finder du her Australiens største vandfald, Wallaman Falls.

Cairns by råder også over oplevelser som Cairns Aquarium, en esplanade (hvor du kan se pelikaner), en lagune hvor du kan bade og meget andet.

Så skynd dig at booke din rejse til Cairns nu!

Skriv et svar