Spændende storbyferie i Alanya

Alanya er med dets 400.000 indbyggere et af de mest velbesøgte feriesteder langs den tyrkiske riviera. Med destinationen Alanya Tyrkiet for øje kan du se frem til et paradis, hvor man kan slappe af og nyde livet, samtidig med at det er nemt at finde masser af aktiviteter. Det er en topmoderne by med alle faciliteter, men hvor man også sagtens langs de små gader, kan finde frem til det traditionelle Tyrkiet.

Pulserende storby

Det er ikke uden grund at mange danskere gerne rejser til Alanya flere gange i løbet af en kort årrække. For byen har simpelthen så meget at byde på, at man simpelthen ikke kan få nok af blot en rejse dertil. Der er nemlig masser af liv og glade dage i Alanya. Byen rummer en ganske unik havn med gode restauranter, basarer og fristende stranbarer. Vil du hellere gå langs strandpromenaderne, vil du her møde den ene hyggelige café efter den anden.  Du vil hurtigt opdage, at der hele tiden sker noget i byen, og at du ikke kan nå at få det hele med. Derfor bliver du nødt til at lave en plan over, hvad du helst vil nå at opleve, mens du er afsted.

Forførende strande

Hvis du vælger at skrive Tyrkiet Alanya på listen over topdestinationer til den næste storbyferie i udlandet, vil du ikke fortryde det, når du hører det næste. For storbyen rummer to lækre, velbeholdte strande, som næsten er lige så forførende som Kleopatra. Den ene strand har nemlig fået sit fornemme navn efter hende, da Kejser Marcus Antonius efter sigende gav Kleopatra stranden i bryllupsgave! Se, det er da lidt af en forførende historie, som du bliver nødt til at blive en del af ved at besøge stranden.

Har du fået lyst til en rejse til Alanya, så kan du enten arrangere det hele selv eller du kan finde en billig ferie med hotel og fly hos Sunweb.dk. Du kan se deres rejser til Alanya her, eller alle deres ture til Tyrkiet her.

Se Sunwebs ture til Alanya her.

Se Sunwebs ture til resten af Tyrkiet her.

Billede: DavidHBolton

Skriv en kommentar