Kombiner storbyferien i Bangkok med badeferie

Er du vild med storbyrejser, men vil du gerne kombinere en tur i storbyen med lidt afslapning på en lækker tropestrand så er Bangkok stedet for dig.

Thailand er populært af gode grunde

Som feriemål er Thailand elsket af rigtig mange turister verden over. Også tusindvis af danskere begiver sig hvert år ud på den lange rejse til smilets land. Thailand er da også et land man let kan forelske sig i. Rent faktisk kan man utrolig let kombinere en rejse ås man både kan få set en masse seværdigheder i Bangkok, landets hovedstad og så samtidig slappe af ved nogle af verdens lækreste strande. På bare en enkelt time kan man nemlig flyve fra Bangkok til Phuket.

Bangkok, templernes by

Bangkok er en virkelig storby. Byen har langt over 10 millioner indbyggere og den tegner sig for langt størstedelen af den thailandske økonomi. Det er også i Bangkok at du finder alle landets største og mest beundrede templer og buddhistiske klostre. Oveni er Thailand jo et kongerige så der er også masser af storslåede paladser at se på. De fleste billige overnatningsmuligheder finder man på Khao San Road, hvor der også er rig mulighed for at smage på det lækre thai køkken og shoppe til du segner for næste ingen penge.

Phuket, øen tæt ved paradis

Phuket er noget ganske andet end Bangkok. På denne relativt store ø, finder du en helt ufattelig stor koncentration af vidunderlige tropestrande. Med en flyvetid på lidt over en time mellem Bangkok og Phuket er det helt oplagt at lade rejsen gå videre hertil efter du har set på storbyen. Hvis du er i tvivl om hvad der er at se og hvilken strand du skal vælge så prøv siden rejser-phuket.dk.

 

Skriv et svar