Guide: Oplevelser i danske storbyer

Ferietid er lig med kvalitetstid. Tempoet skrues ned, og der bliver plads og tid til nærvær, hygge og spændende oplevelser. Oplevelserne behøver I ikke rejse ud af landet for at få. De danske storbyer bugner af aktiviteter, hyggelige hoteller og gode restauranter. Der er masser af muligheder for at få én på opleveren, hvad enten I er til massage, god mad, adrenalin i blodet eller vind i håret og en god udsigt.

Wellness

I har fri fra arbejde. Det er weekend eller måske endda ferie. Undersøgelser viser, at vi slapper bedre af ved at forlade vores hjem og alle de daglige pligter, der konstant ligger og lurer. Gear helt ned og nyd hinanden med en lækker omgang wellness. De danske storbyer bugner af spabade, massage og andre former for forkælelse.

Hotel og mad

Hvis I rigtig skal forkæle jer selv eller hinanden, toppes wellnessoplevelsen – eller en anden god oplevelse – med et hotelophold og en lækker omgang mad. København, Aarhus og Odense har Danmarks bedste restauranter, hvad enten I er til buffet, bøf eller gourmet. Afslut aftenen på et hyggeligt hotel og slip for dårlig samvittighed over opvasken og nullermændene i hjørnerne. Tag på bar og få en lækker drink eller en tur i biografen eller teatret, og nyd efterfølgende de nyvaskede lagner, det pinligt rene badeværelse og hinanden.

Sjov og spas

Er I til fart over feltet og adrenalin i blodet, så hop ud i et tandemspring. Grænseoverskridende oplevelser bringer jer tættere sammen og giver noget at snakke om. Tandemspring er bestemt ikke kun for mænd, men for alle, der tør kaste sig ud i noget nyt og overskride grænser. Hjertet kommer stensikkert til at sidde oppe i halsen på vej op, og I kigger måske hinanden i øjnene og overvejer, om I virkelig tør. Men gør det. Intet giver smil på læben som at overskride grænser og lykkes med det. Tandemspring er ikke billige, så hvis I vil spare lidt penge på oplevelsen, kan I bruge en Bellevuebox rabatkode og få et stort udvalg af oplevelser til rigtig gode priser.

Kvalitetstid på en ny måde

Vil I gerne lave noget sammen, hvor der er mulighed for at snakke, drikke et glas champagne og samtidig få en god oplevelse? Så skulle I overveje en tur i luftballon. Det er næsten helt eventyrligt at svæve hen over landskabet og måske ovenikøbet nyde en smuk solnedgang. Benyt en Go-dream rabatkode og spar penge på ballonflyvning og mange andre gode oplevelser.

Skriv en kommentar