Hold ferie i København i en lækker ferielejlighed

Bor du udenfor København, eller har du bare lyst til at holde ferie i din egen by og lære den endnu bedre at kende? Uanset hvad så kan de lækre ferielejligheder på Østerbro anbefales. Her finder du ikke bare et lækkert opholdssted, men samtidig et skønt frirum, hvor du rigtig kan slappe af og nyde din ferie.

Ferieaktiviteter i København

Der er endeløse muligheder af aktiviteter at kaste sig ud i, når man holder ferie i København. Og booker du dit ophold hos Charlottehaven og bor i deres lækre ferielejligheder midt i København, er du tæt på det meste. Du kan lynhurtigt komme ind til centrum og færdes i byens puls, hvor der er mulighed for at begive sig ud på en shoppingtur langs Strøget og de mere hengemte butikker på sidegaderne. Derudover kan du nyde en lækker frokost på en af de utallige cafeer eller restauranter, og du kan finde kaffe og kage på en hyggelig café eller i et af de mange bagerier. Der er utrolig meget at lave i København, uanset sæsonen og vejret.

Er det varmt og er vejret dejligt, kunne man begive sig ud på en kanalrundfart fra Nyhavn. Det er en hyggelig måde at få set byen på fra kanalen og få genopfrisket alle turistseværdighederne. Der findes også en masse gode restauranter langs kanalen i Nyhavn, hvor du kan indtage din frokost før eller efter afgang.

Er vejret ikke helt til en kanalrundfart, så findes der er en masse museer i København, hvor du finder alt fra moderne kunst til fund fra stenalderen. Her du nyde formiddagen efterfulgt af en hyggelig oplevelse med varm kakao eller kaffe på en af de nærliggende cafeer.

Hvis du ikke har lyst til at bevæge dig alt for langt væk fra de dejlige ferielejligheder på Østerbro, findes der også en helt masse muligheder i området – både for at opleve og komme ud at spise. Der er selvfølgelig også Charlottehavens egen café, hvor man kan nyde et lækkert måltid.

Du kan også begive dig ud på en gåtur omkring de tre søer. Det er lidt af en gåtur, men der ligger heldigvis flere cafeer og restauranter på vejen, hvor du kan holde et lille stop indimellem.

Book et ferieophold hos Charlottehaven

Du kan booke en ferielejlighed hos Charlottehaven gennem deres hjemmeside, hvis du er blevet hooked på et ophold i København, hvad enten du er på besøg fra udenbys eller gerne vil lære din egen by bedre at kende.
Charlottehaven har foruden de dejlige ferielejligheder midt i København en masse lækre faciliteter, der kan forsøde dit ophold endnu mere. De har blandt andet træningsfaciliteter, hvis du vil holde træningen ved lige, en café, mødelokaler osv.

Skriv en kommentar