Madturisme hitter: Food tours er trendy på storbyferien

God mad og drikke er for de fleste en stor og vigtig del af ferieoplevelsen, og mange turister i storbyerne er nu begyndt at få øjnene op for de såkaldte food tours.

Gastronomiske oplevelser på ferien er noget, der virkelig trender i øjeblikket. Det er ikke kun noget, der hører udenlandske storbyer til – for i København udbyder Foods of Copenhagen flere forskellige food tours, som tager dig med rundt på kulinariske madsteder i København alt imens du får serveret den ene gode historie om byen efter den anden af din entusiastiske guide.

Hvad er en food tour?

Food tours er en spændende og autentisk måde at se København på, da turene tager dig til steder, du ikke selv ville have fundet, og som kun de lokale kender til.  Du bliver nemlig ført ned ad de små skæve gader og udenom de store kommercielle turiststeder.

Her kommer du sammen med din passionerede guide forbi 5-9 omhyggeligt udvalgte madsteder, som alle har det tilfælles, at de er ledet af mennesker, der er lidenskabelige omkring den niche, de har skabt. Du vil få et unikt indblik i de steder, hvor maden er blevet skabt samt et glimt af de mennesker, som står bag disse kreative steder. Der er én ting, du kan være ganske sikker på under en Copenhagen food tours; du vil få serveret opfindsomt og eksperimenterende danish food.

Hvor tager food tours in Copenhagen dig hen?

Foods of Copenhagen udbyder forskellige inspirerende ture, som blandt andet tager dig med til det multikulturelle Nørrebro, det hippe Vesterbro og det alternative Christiania. Det bliver ikke mere autentisk, og med public tours bestående af maks otte deltagere, er der lagt op til en unik og helt fantastisk oplevelse.

Har du hellere lyst til at booke en privat gruppetur med egen guide, er det også en mulighed, ligesom du kan booke customized tours for større grupper helt op til 70 personer ad gangen.

Så har du lyst til at opleve København på en anden og helt unik måde, er en food tour den helt rigtige måde at gøre det på.

Skriv et svar