3 spændende kvarterer i København

København er en spændende by, der byder på et væld af skønne aktiviteter, kultur, seværdigheder og lækker mad. Selvom du allerede har set de sædvanlige turistattraktioner i København, har byen stadigvæk masser at byde på. Gå på opdagelse som lokale i de forskellige kvarterer, og du vil opleve en masse spændende ting.

1. Vesterbro

Vesterbro er et af de mest hippe københavner-områder. Her finder du Kødbyen, hvor du kan gå på opdagelse i lækre restauranter og barer, der har til huse i gamle slagterier. På Værndamsvej finder du ”Little Paris”, hvor du kan slappe af på lækre caféer. Besøg også gerne folkehuset Absalon, der ligger i en gammel kirke. Her foregår masser af sjove og billige arrangementer, og der serveres god mad til billige penge ved langborde. Hvis du er til vintage shopping, er Vesterbrogade et mekka.

2. Nørrebro

Hvis du har lyst til at komme lidt ud af centrum, så skal du klart tage til Nørrebro. Visit Copenhagen har lavet en guidet gåtur på 5 kilometer med 21 stop, som tager dig rundt til Nørrebros spændende dele.

Dele af turen tager dig bl.a. igennem den Røde Plads, hvor unge hænger ud eller til Jægersborggade, hvor du kan besøge små hyggelige butikker, og der ofte foregår en gadefest. Når du er på Nørrebro, skal du helt sikkert have Shawarma. Danmarks bedste Shawarma er nemlig på Nørrebro, og den årlige konkurrence betyder, at det skifter fra år til år.

3. Østerbro

Østerbro byder på en helt anden stemning end Nørrebro. Her kan du gå hyggelige ture ved søerne eller tage en tur i Botanisk Have. På Østerbro kan du også besøge Statens Museum for Kunst, der både byder på gammel og moderne kunst. Besøg det smukke Kastellet, en af de mangle lækre kaffebarer, eller tag på vinduesshopping ved de mange fine butikker.

Når du skal på storbyferie i København, kan du bo midt i hjertet af byen på Østerbro i Charlottehaven. Charlottehaven tilbyder lækre ferielejligheder, hvor der ikke mangler noget.

Skriv et svar