Væk din indre foodie på Berlins bedste madmarkeder

I dag har Berlin meget at tilbyde, når det gælder street food. De store menneskemængder, der har flokkedes til Berlin fra hele verden i de sidste år, har bragt deres madkulturer med dem, og der er utallige kokke, der bare venter på muligheder for at lave mad. Grundet lovgivningen er street food forhandlere begrænset til begivenheder i ikke-offentlige områder, og dette har ført til, at street food events oplever en stigende popularitet over hele byen, da de er i stand til at tilbyde disse gadekokke et sted at lave mad.

De fire bedste street food events

Der findes, som nævnt, masser af lækker street food i Berlin, så det er uden tvivl svært at nævne de bedste. Men her får du alligevel et overblik og fire af de allerbedste af disse arrangementer, der tilbyder masser af mad og drikke til alle præferencer.

 1. Street Food Thursday
  Moderen af alle street food markeder i Berlin, og stadig det mest populære. Grundlagt i begyndelsen af ​​2013 var det udad dette at hypen omkring street food opstod og nu er blevet en fast del af byen. Hver torsdag går op til 5000 mennesker gennem Markthalle Neun i Kreuzberg for at få deres street food crave stillet fra et bredt udvalg af leverandører, der sælger mad fra hele verden. Sortimentet af leverandører ændres hver uge, hvor et par populære er regelmæssige besøgende. Arrangementet er stærkt fokuseret på mad, men der er også fantastiske muligheder for at slukke din tørst med øl brygget i kælderen samt spektakulære vin- og cocktailbarer. Hvis du forlader dette sted sulten eller tørstig, er det virkelig din egen skyld.
 2. Bite Club
  Dette event har ikke en fast placering og bevæger sig dermed rundt i hele byen ved begivenheder som Berlinale eller Berlin Food Week. Din chance for at fange Bite Club om sommeren er i Kreuzberg på Hoppetosse ved siden af ​​Badeschiff, hvor regelmæssige arrangementer arrangeres. Med nogle af byens mest populære street food leverandører er Bite Club en garanti for en god madoplevelse.
 3. Neue Heimat
  Det nye barn i flokken med beliggenhed i et gammelt forladt varehus kompleks i Friedrichshain, der bidrager til masser af charme i Berlin. Neue Heimat åbnede i 2014 med gadenes madbegivenhed Berlin Village Market om søndagen, og de er også vært for mange andre arrangementer som koncerter og loppemarkeder.
 4. Thai Park
  Den thailandske park i Berlin er en street food institution, der har eksisteret længe før den første person i Berlin nogensinde brugte udtrykket “Street Food”. I over 20 år har Berlins thailandske familier samlet sig i en park i Vestberlin om sommeren for at lave mad, hænge ud og sælge deres mad. Det er en unik begivenhed, der er eksploderet i popularitet i løbet af det sidste år, og i dag rejser berlinere fra hele byen til Wilmersdorf for at prøve den bedste thailandske mad i Berlin. Konceptet er simpelt – hele parken er fuld af thailandske damer, der laver alt fra papaya salater, nudelsupper og is desserter, som man kan købe direkte fra dem.

Tag på et madeventyr i Berlin

Betegner du dig selv som værende en vaskeægte foodie, eller er du bare rigtig glad for mad? Så kan Berlin i den grad anbefales, i form af byens mangfoldige madmarkeder, hvor der netop er mulighed for at få en bid af hele verden. Du kan booke din rejse til Berlin gennem Spies, hvor du også kan finde mange andre storbyferiedestinationer, hvis Berlin ikke lige er sagen.

Skriv en kommentar