Besøg New York på et budget

 

New York er den dyreste by i USA, men vores guide til billige og endda gratis sightseeing, færge ture og museer i verdensklasse samt billig indkvartering, gør det muligt at besøge New York på et budget.

Billige og gratis attraktioner i New York

  • Trods de seneste historier om ulykkelige turister, der er blevet snydt, er Staten Island færgen stadig så gratis som den har været siden 1997 og tilbyder en blændende udsigt over den sydlige spids af Manhattan, Ellis Island og Frihedsgudinden. Brooklyn og East River færgen fra Manhattan til Brooklyn ($4 hverdage, $6 weekender) er en anden god og billig valgmulighed.
  • Overnatnings omkostninger i New York kan være så høje som byens berømte skyskrabere, men der er som regel nogle tilbud der er til at betale. Kan du ikke finde noget til en rimelig pris gennem Spies eller lignende danske selskaber (det burde være muligt), så kan du prøve at booke et ophold gennem Airbnb.
  • Restauranter kan være dyre i New York især når man medregner den faktor , at den obligatoriske tip er 15% -20%. Gruppo i Alphabet City er en god mulighed for billig og meget velsmagende pizza, og Cafe Argentino i Williamsburg tilbyder en $10 brunch. Og hvis budgettet virkelig er småt, tilbyder de fleste supermarkeder take-away løsninger, der er til at betale.
  • Der findes udendørs pools rundt omkring i New York, hvor det enten er gratis eller koster et mindre beløb for at nyde en hel dag på området.
  • Der er jævnligt gode og gratis koncerter i Prospect Park, hvilket kunne være et godt udgangspunkt for en bytur.
  • Der er gratis indgang på Modern Museum på alle fredags aftener, hvilket også kunne være en hyggelig og stille og rolig måde at skyde weekenden i gang på.
  • Brooklyn Bridge er en storslået og gratis oplevelse, hvorfor den selvfølgelig skal opleves.
  • Grønne og skønne parker er der masser af i New York. Det koster ikke noget at gå ind i parkerne, hvor man kan nyde en hel dag i de dejlige omgivelser eventuelt med medbragt mad.
  • Det er ofte muligt at finde gratis comedy shows, der selvfølgelig ikke er de helt store komikkere, men de mere ukendte, der endnu øver sig og håber på et gennembrud.

Book din storbyferie til New York

Du kan booke din rejse til New York gennem Spies, der har mange pakkerejser både med og uden all inclusive til New York. Det er nemt og enkelt at booke rejsen gennem Spies, der i øvrigt har mange forskellig indkvarteringer at vælge imellem, så der burde være noget for enhver smag og behov.

Skriv en kommentar