Tip: Tag bilen til storbyen

Mange ansatte og selvstændige har leaset en bil, som de kan anvende til deres job, og de fleste af dem kan desuden anvende samme bil til privat kørsel, hvis de nøje fører kørselsregnskab på bilen. Derved kan man ofte slippe for at anskaffe en privat bil til familien, men i visse tilfælde er det nødvendigt med to biler i familien, hvis man har et stort kørselsbehov. Hvis man kombinerer jobbet med ferien, så kan man med firma leasing opnå en billig ferie for eksempel til en storby i Europa.

Hvem kan få gavn af firma leasing?

Firma leasing forekommer, når et firma leaser en bil, som de ansatte kan anvende til erhvervskørsel i arbejdstiden, og løsningen er særdeles attraktiv, da man ved leasing ikke binder en masse likvid kapital i en dyr bil, samt firmaet ikke risikerer masser af uventede udgifter til service og reparationer på bilen, men man har tværtimod en fast månedlig ydelse, som er fuldt fradragsberettiget.

Derved kan man for få tusinde kr. om måneden have fuld råderet over en ny bil, og såfremt kørselsbehovet ændres på grund af omlægninger i firmaet eller ændringer i ordretilgangen eller firmaets opgaver generelt, så kan man nemt ombytte bilen til en mere passende model uden at skulle bekymre sig om handelsomkostninger og værditab på bilen, som bilejere altid døjer med.

Desuden kan man ofte aftale en flex leasing aftale, således man privat kan anvende bilen til privat kørsel udenfor normal arbejdstid mod man altid fører en kørebog, så man selv betaler for de private kørte km i bilen. På den måde slipper firmaet billigere hver måned i leasingydelse, og medarbejderen har for et mindre beløb adgang til en nyere bil, så derved får alle noget ud af en sådan aftale. Fordelen med flex leasing gælder både for selvstændige med et enkeltmandsfirma men også for ansatte i store firmaer, så der findes masser af muligheder for at lease biler på attraktive vilkår og rimelige priser.

 

Tip til billig storbyferie

Hvis man er en smule fleksibel anlagt, så kan man faktisk tage familien med på en billig ferie til en storby, hvor man kan besøge masser af seværdigheder og attraktioner sammen med hele familien. Hvis man får en opgave i en storby, så kan man sammen med firmaet planlægge et par dages ferie i forbindelse med turen, således man medbringer familien på turen, hvor man lejer et hotelværelse, på campingpladser eller hos en privat udlejer i denne miniferie. Man får klaret opgaven for firmaet, hvorefter man de resterende dage holder nogle fortjente fridage sammen med resten af familien.

I de fleste storbyer kan man både rejse med metro eller i egen bil, og man kan shoppe i butikkerne, besøge museer, udstillinger og alle byens seværdigheder. Mad, ophold og fornøjelserne må man selv betale for, men der er mulighed for at lade firmaet betale for transporten til storbyen, som måske ligger et sted i Europa, og derved har familien haft glæde af en billig ferie, men naturligvis kan man ikke selv vælge storbyen.

Hvis man har enkeltmandsfirma, så er det derfor oplagt at foretage firma leasing med en familiebil, så man en gang imellem kan anvende bilen til private gøremål. I øjeblikket har bilforhandleren Hyundai gode tilbud på firma leasing af de populære fleksible familiebiler Hyundai i30 biler til kun 9.995 kr. i engangsydelse og 2.695 kr. om måneden, og det er endda beløb incl. moms.

Skriv en kommentar