Storbyferie med all inclusive

Næste gang du skal holde storbyferie enten alene eller sammen med familien, så bør du forkæle dig selv med den komplette feriepakke ved navn all inclusive. I enkelte tilfælde kan det ikke betale sig at vælge all inclusive, men i langt de fleste tilfælde er det både den bedste og den billigste løsning. Når man rejser til en storby for at holde ferie, så har man ofte brug for overnatningssteder samt flere måltider dagligt, og medmindre man bor hos familie, venner eller selv står for madlavningen i en lejet familiebolig, så er det en fordel at vælge pakken med all inclusive. Hvis man har et travlt program og ikke opholder sig på hotellet ved de normale spisetidspunkter, så kan det naturligvis heller ikke svare sig at bestille pakken med all inclusive, men i de fleste andre situationer, hvor man holder ferie på hotellet, så kan det være en udmærket løsning med fuld forplejning under hele rejsen.

Fordele med all inclusive

Man opnår automatisk flere fordele ved at vælge totalpakken all inclusive, hvor prisen på rejsen inkluderer alt lige fra fly, transport til hotel, overnatning samt alle måltider, snacks og drinks på turen. Fordelene er følgende:

  • Bedre overblik over ferieøkonomien
  • Sparer tid på at finde restauranter
  • Undgår at blive snydt af taxichauffører, hoteller og restauranter
  • Opnår mængderabat og andre rabatter fra rejsebureauet

Så umiddelbart er der ikke mange ulemper ved at vælge rejsen med all inclusive, selvom rejsens pris bliver lidt dyrere end flyrejse med hotel. Det værste scenario kan jo opstå, såfremt man ankommer til lufthavnen ved den valgte storby, hvor man blot sætter sig ind i en taxi og beder chaufføren omhjælp til et billigt men godt hotel. Man får nu udgifter til både taxi, et hotel samt restauranter i området, og alle stederne er de eksperter i at genkende naive turister, som ikke er lokalkendte, og i disse situationer får man ofte lov til at betale fuld pris eller endda måske lidt ekstra. Man skulle have booket et hotel i forvejen, hvor man kendte prisen, og ved at bestille alle tingene samlet opnår man en god samlet pris, og denne pris kan man endda undertiden få længere ned, hvis man kigger på afbudsrejser eller tilbudsrejser, som også kan leveres med pakkeløsningen all inclusive. Børnefamilier er ofte meget glade for pakkeløsningen, da man således kan koncentrere sig om rejsens formål, som er afslapning samt bruge kvalitetstid sammen med familien. Rejser med all inclusive findes nemmest online, hvor især Sunweb har et stort udvalg af billige ferierejser til storbyer i Europa, og man kan finde alle deres destinationer, priser og tilbud på hjemmesiden.

Hvad kan man opleve i storbyen?

Uanset hvilken storby man holder ferie i, så vil der ofte være mange attraktioner i nærheden, hvor man ofte ønsker at besøge nogle af disse seværdigheder. Man kan tjekke storbyens seværdigheder på internettet eller spørge på turistkontoret, og de fleste hoteller har også en brochure med oversigt over mange attraktioner i området. De fleste storbyer har indkøbscentre med restauranter, caféer, underholdningscentre og biografer, hvor man dels kan slappe af og more sig samt købe souvenirs og andre fornødenheder. Man kan ofte finde mange spændende gamle huse, bydele, forlystelsessteder, tivoli, museer, parker, bygningsværker, historiske mindesmærker, zoologiske haver, og der findes sikkert også gokartbaner, bowling og andre attraktioner i byen.

 

Skriv et svar