Marmaris Tyrkiet er i dag en populær storby

I dag kender de fleste en masse store byer rundt omkring i verden, som er blevet populære feriesteder og et godt eksempel er Marmaris Tyrkiet. Tidligere kendte ingen til Marmaris Tyrkiet, men i dag er byen Marmeris en meget besøgt turistby, og der er ikke tale om en lille stille fiskerlandsby som for få år siden. Byen har hurtigt haft så meget medvind i sejlene, den nu er blevet forvandlet til en moderne storby med alle dennes fortræffeligheder. På kort tid er byen derfor blevet ét af danskernes foretrukne turistdestinationer i Tyrkiet, og det skyldes måske de omkransende høje grønne bjerge, som giver turisterne en fantastisk udsigt over byen og den smukke tilhørende bugt. Men hvilke spændende oplevelser får folk til at foretrække Marmaris Tyrkiet som turistdestination?

Oplevelser i Marmaris

Især de naturinteresserede kan med fordel besøge Marmaris, idet byen er omkranset af en vidunderlig natur, og man kalder faktisk området for det grønne hjørne af Tyrkiet.

Her ser man bjerge beklædt med duftende fyrretræer ved siden af et pulserende liv i dalene, og i dette klima vokser der eksotiske frugttræer og farverige blomster overalt. Men inde i storbyen Marmaris bør man gå på opdagelse i butikkerne og først og fremmest basaren. Bag ved havneområdet finder man den gamle bydel, hvor bargaden og den overdækkede basar ligger, og her er der altid liv. Her summer byen konstant fra tidlig morgen til sen aften i basarens gader af liv fra de handlende, om sidst på dagen starter det vilde natteliv i takt med diskotekernes rytmer ud i natten, hvor man kan danse under åben himmel til den lyse morgen. Man kan finde mange gode restauranter på havnepromenaden, og udsigten over havet er en fantastisk kulisse til et godt måltid. Den moderne havn er verdenskendt blandt sejlere, fordi den er stor og effektivt drevet, og stedet er den smukkeste strækning mellem Bodrum og Fethiye. Selve stranden ved Marmaris består af grovkornet sand med roligt og børnevenligt vand i bugten.

Sådan rejser man nemmest til Marmaris Tyrkiet

Den billigste og hurtigste måde at komme til Marmaris er med fly, og billetter bestilles nemt og hurtigt online eksempelvis hos Sunweb, som har billige flybilletter til Mamaris Tyrkiet og resten af Tyrkiet og Sydeuropa, da rejsebureauet koncentrerer sig om en effektiv drift udelukkende på nettet, hvor de lave driftsudgifter kommer kunderne til gode. Hvis man virkelig vil forkæle sig selv og resten af familien bedst muligt, så kan man både kombinere flybilletten med både hotel og forplejning, så denne totale pakkeløsning kaldes all inclusive, og disse pakker er populære, da turisterne nemt kan koncentrere sig om oplevelserne på stedet, og desuden kender de bedre budgettet for ferien, så der er råd til byture og souvenirs på resten af turen. Alle hotellerne i i luksusklassen, og man vil både kunne nyde solen og stranden samt gå på opdagelser i byen og tage på ture i naturen omkring storbyen. Den nemmeste transportmetode i Marmaris er det offentlige bussystem, som består af de hyppige og effektive minibusser, som kaldes for dolmus. Busserne kører ofte og ad faste ruter, og de koster ikke mere end 5 kr. pr. tur, men mange vælger også at spadsere, cykle eller leje en bil.

 

 

Skriv en kommentar