Uforglemmelige rejser til Mexico

De fleste familier har som regel prøvet flere gange at tage på en charterferie ned til sydens sol til enten Spanien eller til Middelhavet, hvor man kan finde luksushoteller langs den herlige strand med palmer, hvor tempo og stemning er hyggelig og afslappet, således man her kan slappe af og få ladet sine batterier op igen. Men hvis man gerne vil slappe af i denne slags omgivelser men også gerne vil opleve fortidens minder, så kan eksotiske Mexico være et godt sted at tage hen på ferie. Mexico har nemlig en spændende kulturarv fra mayaindianerne, hvor man kan opleve Pyramiderne i Mexico såsom Chichen Itza, men man kan også nyde de mange naturoplevelser i landet, der blandt andet byder på kridhvide palmestrande omgivet af azurblåt hav med havskildpadder og smukke koralrev.

Find rejsen på nettet

Der findes flere rejsebureauer, der tilbyder rejser til Mexico, og et af de største er Svane Rejser, der har specialiseret sig i rejser til Mexico for både singler, familier, studerende og andre grupper. Man kan få mest ud af rejsen, hvis man tager på en rundrejse med en dansk rejseleder, som jo kender området i detaljer, således man udnytter tiden bedst muligt. Prisen på et par uger i Mexico ligger som regel i området 10.000-15.000 kr. pr. person, og man får som regel dette med i prisen:

  • Fly rejse med fuld forplejning mellem Danmark og Mexico.
  • Transport mellem lufthavn og hotel.
  • Overnatning med morgenmadsbuffet på et godt hotel.

Man kan eventuelt sammenligne priserne mellem flere forskellige rejsebureauer, men man bør naturligvis også tjekke, om vilkårene er de samme, før man tager en beslutning og bestiller en rejse. Man kan forberede sig til en eventyrlig rejse ved at læse indslaget om Mexico på Wikipedia, der bugner med nyttige oplysninger om Mexico.

Oplevelser i Mexico

Kun fantasien sætter grænserne for, hvad man kan opleve på rejser til Mexico, da man først og fremmest kan tage del i de storslåede natur- og kulturoplevelser overalt i landet. Man kan foretage vandsportsaktiviteter ved kysterne og i de unikke cenote-laguner, og om aftenen kan man nyde det pulserende byliv. Bygningsværkerne og junglen er oplevelser i sig selv i det enestående land, der har et alsidigt miljø med:

  • Tropiske skove
  • Ørkener
  • Frodige og tørre dale
  • Sneklædte bjergtinder
  • Kridhvide badestrande
  • Pyramider

I storbyerne kan man besøge de mange spændende museer, historiske bygninger, flotte katedraler og hyggelige gader med restauranter og caféer, og er man historisk interesseret, så er der gamle beundringsværdige klostre i Santo Domingo de Guzman på UNESCO´s Verdensarvliste.

Skriv et svar